Energie vergelijken Haarsteeg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Haarsteeg? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Budget Energie en MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Haarsteeg? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Haarsteeg.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €206

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Haarsteeg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.545,85
3 jaar Energiedirect.nl €230 €6,39 €1.665,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.785,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Haarsteeg”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Haarsteeg:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Haarsteeg waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Greenchoice.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Haarsteeg? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Haarsteeg zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen stunten met daverende welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €251

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Haarsteeg zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Beusichem.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Haarsteeg


Vind de goedkoopste energie in Haarsteeg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Haarsteeg (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Aangename service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Nette service
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs stroom
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Aangename service
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Haarsteeg

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Haarsteeg? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je gemakkelijk de meest goedkope aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Heusden). Een betaalbare partij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Roderwolde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Heusden.