Energie vergelijken Haler Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Haler? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom als De Vastelastenbond en Innova Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Haler? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier tref je de prijs per jaar en de optionele welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Hier vind je handige info over stroom, gas en licht in Haler.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €203

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Haler? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.546,15
3 jaar NLE €290 €8,06 €1.666,15
5 jaar NLE €0 €0 €1.786,15

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Haler”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Haler:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Haler waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over NLE.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Haler? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Haler zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €192

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Haler zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Biest-Houtakker.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Haler


Vind de goedkoopste energie in Haler

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Haler (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel af te sluiten
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele of vaste prijs
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Flexibele of vaste prijs
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
2 jarig contract
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede klantenservice
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Variabele gasprijzen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Haler

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Haler? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je binnen een paar seconden de goedkoopste gas aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Leudal). Een goedkope partij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Rolde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Leudal.