Energie vergelijken Hapert Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Hapert? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomaanbieders als Essent of Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Hapert? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Hapert.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €259

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hapert? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €250 €20,83 €1.546,75
3 jaar NLE €410 €11,39 €1.666,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.786,75

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels de vergelijker vergelijk je vlot en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hapert”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Hapert:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Hapert die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Enexis.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hapert? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Hapert is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren doorgaans sublieme welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €236

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hapert zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Bleiswijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest voordelige stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Hapert


Vind de goedkoopste energie in Hapert

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Hapert (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Nette service
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vriendelijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
3 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijke service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Diverse prijsafspraken
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Hapert

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hapert? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je razendsnel de voordeligste gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Bladel). Een passende aanbieder achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Rouveen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Bladel.