Energie vergelijken Haps Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Haps? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Engie of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Haps? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Hier lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Haps.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €252

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Haps? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.546,80
3 jaar Oxxio €420 €11,67 €1.666,80
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.786,80

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je rap en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Haps”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Haps:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Haps waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Haps? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Haps zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers geven namelijk huizenhoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €294

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Haps zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Blesdijke.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de voordeligste stroomleverancier voor jou. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Haps


Ontdek de goedkoopste energie in Haps

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Haps (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel oversluiten
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Charmante service
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Goede service
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede medewerkers
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Charmante service
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Haps

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Haps? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij snel de goedkoopste maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gastarievenuit de regio (Cuijk). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Rozenburg.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Cuijk.