Energie vergelijken Haskerhorne Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Haskerhorne? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals De Vastelastenbond en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Haskerhorne? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke aanbieder check je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Haskerhorne.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €268

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Haskerhorne? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €130 €10,83 €1.547,65
3 jaar Delta €270 €7,50 €1.667,65
5 jaar Delta €0 €0 €1.787,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels onze tool vergelijk je razendsnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Haskerhorne”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Haskerhorne:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Haskerhorne die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Haskerhorne? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Haskerhorne is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk huizenhoge welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €233

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Haskerhorne zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Friesland. Elk jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Boijl.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft direct de meest voordelige stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Haskerhorne


Profiteer van de goedkoopste energie in Haskerhorne

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Haskerhorne (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Contract wijzigen
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Meerdere contracten
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Goede service
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Persoonlijke service
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Haskerhorne

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Haskerhorne? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je gemakkelijk de voordeligste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (De Friese Meren). Een voordelige organisatie gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken s-Heer Arendskerke.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente De Friese Meren.