Energie vergelijken Hee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hee? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroomleveranciers zoals bijv. Vrijopnaam of Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hee? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Hee.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €217

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Hee? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €240 €20 €1.548,20
3 jaar Delta €380 €10,56 €1.668,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.788,20

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Hee”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Hee:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Hee waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hee? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Hee zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers bieden je gigantische welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €251

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De aankomende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Hee zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Per jaar ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Borne.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste stroomaanbieder voor jou. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Hee


Overstappen naar de goedkoopste energie in Hee

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Hee (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
1 jarig contract
Prominente acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Persoonlijk advies
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Nette service
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Direct overstappen
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Behulpzame service
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hee

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hee? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij binnen mum van tijd de voordeligste gasleverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Terschelling). Een goedkope leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Santpoort.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Terschelling.