Energie vergelijken Heelweg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Heelweg? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom zoals UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Heelweg? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend zie je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder check je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Heelweg.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €276

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Heelweg? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.548,40
3 jaar Eneco €420 €11,67 €1.668,40
5 jaar Eneco €0 €0 €1.788,40

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Heelweg”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Heelweg:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Heelweg waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Heelweg? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Heelweg is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hanteren prachtige welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €190

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Heelweg zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Bosch en Duin.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Heelweg


Stap over naar de goedkoopste energie in Heelweg

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Heelweg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
1 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Betalen in termijnen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Persoonlijke service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Overstapservice
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Tussentijds aanpassen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Persoonlijk advies
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Heelweg

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Heelweg? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij gemakkelijk de meest voordelige gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Oude IJsselstreek). Een passende maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Sauwerd.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Oude IJsselstreek.