Energie vergelijken Heenvliet Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Heenvliet? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan leveranciers van stroom als Budget Energie of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Heenvliet? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie zie je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je alle details over stroom, gas en licht in Heenvliet.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €252

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Heenvliet? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.548,60
3 jaar Green Choice €140 €3,89 €1.668,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.788,60

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je supersnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Heenvliet”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Heenvliet:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Heenvliet waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vrijopnaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Heenvliet? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Heenvliet zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk huizenhoge welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €185

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Heenvliet zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Botlek.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt meteen de goedkoopste stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Heenvliet


Ontdek de goedkoopste energie in Heenvliet

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Heenvliet (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Aangename service
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verschillende contracten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online account
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs gas
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Meerdere contracten
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Heenvliet

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Heenvliet? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je eenvoudig de aantrekkelijkste gas aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Bernisse). Een goedkope organisatie kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Schalkhaar.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Bernisse.