Energie vergelijken Heijenrath Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Heijenrath? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Energiedirect.nl of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heijenrath? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker vind je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je alle details over gas, stroom en licht in Heijenrath.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €209

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Heijenrath? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Essent €210 €17,50 €1.549,55
3 jaar Essent €330 €9,17 €1.669,55
5 jaar Essent €0 €0 €1.789,55

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Heijenrath”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Heijenrath:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Heijenrath waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Energieflex.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Heijenrath? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Heijenrath zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen stunten met formidabele welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €258

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Heijenrath zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Brielle.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de meest betaalbare energieaanbieder voor jou. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Heijenrath


Zo vind je de goedkoopste energie in Heijenrath

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Heijenrath (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Overstapservice
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel overstappen
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verschillende contracten
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
2 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Meerdere contracten
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Tussentijds aanpassen
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Heijenrath

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heijenrath? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in minder dan een minuut de meest betaalbare gasmaatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Gulpen-Wittem). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Schiermonnikoog.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Gulpen-Wittem.