Energie vergelijken Heijningen Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Heijningen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Engie en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Heijningen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Heijningen.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €243

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Heijningen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €220 €18,33 €1.549,60
3 jaar Eneco €340 €9,44 €1.669,60
5 jaar Eneco €0 €0 €1.789,60

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Heijningen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Heijningen:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Heijningen waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Heijningen? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Heijningen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden vaak sublieme welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €286

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De aankomende leverancier regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Heijningen zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Briltil.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest goedkope leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Heijningen


Ontdek de goedkoopste energie in Heijningen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Heijningen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online verbruik inzien
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Charmante service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Snel overstappen
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Heijningen

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Heijningen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij zonder problemen de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Moerdijk). Een goedkope maatschappij gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Schijf.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Moerdijk.