Energie vergelijken Herpt Start met vergelijken en bespaar wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Herpt? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Anode Energie of Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Herpt? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Herpt.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €217

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Herpt? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.551,25
3 jaar Vattenfall €350 €9,72 €1.671,25
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.791,25

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Herpt”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Herpt:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Herpt waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als De Vastelastenbond.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Herpt? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Herpt is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas geven namelijk reusachtige welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €281

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Herpt zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Burdaard.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Herpt


Profiteer van de goedkoopste energie in Herpt

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Herpt (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Persoonlijke service
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verschillende contracten
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verbruik advies
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
1 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
3 jarig contract
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Herpt

Ons gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Herpt? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in minder dan een minuut de goedkoopste aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Heusden). Een interessante partij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Siegerswoude.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Heusden.