Energie vergelijken Heukelum Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Heukelum? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroomleveranciers als DELTA en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Heukelum? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke aanbieder zie je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Heukelum.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €212

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Heukelum? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €180 €15,00 €1.551,65
3 jaar Engie €110 €3,06 €1.671,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.791,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze tool vergelijk je vlot en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Heukelum”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Heukelum:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Heukelum waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Fenor.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Heukelum? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Heukelum zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk prachtige welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €210

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Heukelum zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Bussum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Heukelum


Stap over naar de goedkoopste energie in Heukelum

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Heukelum (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Simpele voorwaarden
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vriendelijke service
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Contract wijzigen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Nette service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Heukelum

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Heukelum? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij nu de goedkoopste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Lingewaal). Een aantrekkelijke maatschappij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Sint Anthonis.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Lingewaal.