Energie vergelijken Sint Anthonis Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Sint Anthonis? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals Budget Energie en Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Sint Anthonis? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Sint Anthonis.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €205

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Sint Anthonis? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.599,35
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.719,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.839,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Sint Anthonis”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Sint Anthonis:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Sint Anthonis waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Liander.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Sint Anthonis? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Sint Anthonis zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven namelijk daverende welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €222

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Sint Anthonis zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Midwoud.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest betaalbare energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Sint Anthonis


Overstappen naar de goedkoopste energie in Sint Anthonis

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Sint Anthonis (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verschillende contracten
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Maandelijks bijstellen
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Meerdere contracten
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Goede service
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Aangename service
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Sint Anthonis

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Sint Anthonis? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je probleemloos de goedkoopste maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Sint Anthonis). Een betaalbare partij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken De Punt.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Sint Anthonis.