Energie vergelijken Hippolytushoef Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Hippolytushoef? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als UnitedConsumers en Qwint. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Hippolytushoef? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Verder bepaal je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Hippolytushoef.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €262

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Hippolytushoef? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €220 €18,33 €1.552,60
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.672,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.792,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Hippolytushoef”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hippolytushoef:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Hippolytushoef waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hippolytushoef? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Hippolytushoef zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen geven namelijk goede welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €256

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hippolytushoef zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Cromvoirt.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hippolytushoef


Profiteer van de goedkoopste energie in Hippolytushoef

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hippolytushoef (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Hulp bij overstappen
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Aangename service
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verbruik advies
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Hippolytushoef

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hippolytushoef? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je direct de aantrekkelijkste maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Hollands Kroon). Een geschikte organisatie kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Sirjansland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hollands Kroon.