Energie vergelijken Skingen Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Skingen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als Clean Energy en Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Skingen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de optionele korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Skingen.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €255

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Skingen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.600,40
3 jaar NLE €260 €7,22 €1.720,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.840,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Skingen”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Skingen:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Skingen waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Fenor.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Skingen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Skingen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers bieden namelijk daverende welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €209

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Skingen zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Friesland. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Monnickendam.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet nu de meest goedkope energieleverancier die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Skingen


Stap over naar de goedkoopste energie in Skingen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Skingen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Meerdere contracten
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Charmante service
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Persoonlijk advies
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Overstaphulp
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verschillende contracten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vriendelijke service
Prominente acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Contract wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Nette klantenservice
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Skingen

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Skingen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij snel de meest voordelige gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Menameradiel). Een geschikte aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Deinum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Menameradiel.