Energie vergelijken Holthees Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Holthees? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Holthees? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina tref je alle info over stroom, gas en licht in Holthees.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €203

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Holthees? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €230 €19,17 €1.553,40
3 jaar EnergieFlex €140 €3,89 €1.673,40
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.793,40

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Holthees”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Holthees:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Holthees waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energiedirect.nl.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Holthees? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Holthees is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers geven namelijk gigantische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €215

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Holthees zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in De Bult.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest betaalbare energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Holthees


Profiteer van de goedkoopste energie in Holthees

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Holthees (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede service
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede medewerkers
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Online account
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Charmante service
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Holthees

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energienota. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Holthees? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je zonder moeite de goedkoopste aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Boxmeer). Een passende aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Smakt.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Boxmeer.