Energie vergelijken Holthone Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Holthone? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende stroommaatschappijen als Vrijopnaam of Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Holthone? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energie. Per energieaanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Holthone.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €266

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Holthone? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €250 €20,83 €1.553,50
3 jaar Energiedirect.nl €160 €4,44 €1.673,50
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.793,50

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Holthone”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Holthone:

 1. DELTA
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Holthone waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Engie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Holthone? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Holthone is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers werken met hoge welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €268

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Holthone zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in De Falom.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Holthone


Stap over naar de goedkoopste energie in Holthone

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Holthone (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Overstapservice
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Snel af te sluiten
Prominente kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede service
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Contract wijzigen
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Holthone

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Holthone? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gelijk de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Hardenberg). Een geschikte partij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Smallebrugge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Hardenberg.