Energie vergelijken Holwierde Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Holwierde? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals bijv. DELTA en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Holwierde? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting. Is het nieuw voor jou? Hier tref je handige info over gas, stroom en licht in Holwierde.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €262

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Holwierde? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.553,65
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.673,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.793,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze tool vergelijk je gauw en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Holwierde”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Holwierde:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Holwierde waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Greenchoice.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Holwierde? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Holwierde is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans formidabele welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €263

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Holwierde zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in De Groeve.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Holwierde


Zo vind je de goedkoopste energie in Holwierde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Holwierde (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Overstapservice
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Sympatieke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Nette service
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette service
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verbruik aanpassen
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Holwierde

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Holwierde? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij in luttele seconden de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Delfzijl). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Sneek.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Delfzijl.