Energie vergelijken Stad aan 't Haringvliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Stad aan ’t Haringvliet? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen zoals Eneco of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Stad aan ’t Haringvliet? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Stad aan ’t Haringvliet.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €238

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Stad aan ’t Haringvliet? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.602,80
3 jaar Green Choice €420 €11,67 €1.722,80
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.842,80

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze pagina vergelijk je razendsnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Stad aan ’t Haringvliet”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Stad aan ’t Haringvliet:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Stad aan ’t Haringvliet met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Vattenfall.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Stad aan ’t Haringvliet? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Stad aan ’t Haringvliet zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden namelijk goede welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €294

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Stad aan ’t Haringvliet zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Nieuw-Beijerland.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij voor jouw situatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Stad aan 't Haringvliet


Profiteer van de goedkoopste energie in Stad aan ’t Haringvliet

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Stad aan ’t Haringvliet (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online account
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Charmante service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
2 jarig contract
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Stad aan ’t Haringvliet

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Stad aan ’t Haringvliet? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je snel de aantrekkelijkste aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Goeree-Overflakkee). Een betaalbare aanbieder achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Dongen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Goeree-Overflakkee.