Energie vergelijken Horst Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Horst? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroomaanbieders als UnitedConsumers en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Horst? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna kies je de ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie check je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Horst.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €182

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Horst? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.555,15
3 jaar EnergieFlex €170 €4,72 €1.675,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.795,15

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Middels deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Horst”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Horst:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Horst waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij De Vastelastenbond.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Horst? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Horst is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas stunten met sublieme welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €128

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De volgende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Horst zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in de Woude.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Horst


Zo vind je de goedkoopste energie in Horst

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Horst (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel af te sluiten
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Online verbruik inzien
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Online account
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Behulpzame service
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Nette service
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Simpele voorwaarden
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Online verbruik inzien
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Horst

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Horst? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij razendsnel de meest goedkope gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Horst aan de Maas). Een interessante gas leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Stadskanaal.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Horst aan de Maas.