Energie vergelijken Huijbergen Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Huijbergen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan stroommaatschappijen als Allure Energie en Oxxio. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Huijbergen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Huijbergen.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €241

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Huijbergen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.555,35
3 jaar Budget Energie €210 €5,83 €1.675,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.795,35

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je gauw en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Huijbergen”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Huijbergen:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Huijbergen met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Energiedirect.nl.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Huijbergen? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Huijbergen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden namelijk aantrekkelijke welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €257

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Huijbergen zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Dedgum.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet direct de meest aantrekkelijke energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Huijbergen


Profiteer van de goedkoopste energie in Huijbergen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Huijbergen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
3 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Simpele voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Aangename service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Huijbergen

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Huijbergen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij makkelijk de goedkoopste aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Woensdrecht). Een aantrekkelijke organisatie ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Starnmeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Woensdrecht.