Energie vergelijken Hulten Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Hulten? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Essent en Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Hulten? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Hulten.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €258

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Hulten? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €120 €10 €1.555,85
3 jaar Energiedirect.nl €310 €8,61 €1.675,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.795,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via de vergelijker vergelijk je vluchtig en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hulten”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hulten:

 1. Energiedirect.nl
 2. Essent
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Hulten met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van MAIN Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hulten? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Hulten zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden vaak enorme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €129

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Hulten zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Delwijnen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Suggestie: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Hulten


Overstappen naar de goedkoopste energie in Hulten

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hulten (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel overstappen
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vriendelijke service
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Snel overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vriendelijke service
Prominente acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Online verbruik inzien
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Goede medewerkers
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste prijs stroom
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hulten

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Hulten? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij makkelijk de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Gilze en Rijen). Een interessante gas leverancier gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Steenwijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Gilze en Rijen.