Energie vergelijken IJsselham Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in IJsselham? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende leveranciers van stroom als E.ON en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in IJsselham? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier tref je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website tref je praktische info over stroom, gas en licht in IJsselham.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €236

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in IJsselham? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €250 €20,83 €1.556,50
3 jaar Delta €120 €3,33 €1.676,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.796,50

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Via onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers IJsselham”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in IJsselham:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in IJsselham met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van jouw energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Enexis.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in IJsselham? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom IJsselham is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers geven jouw fantastische welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €151

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In IJsselham zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Denekamp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken IJsselham


Zo vind je de goedkoopste energie in IJsselham

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in IJsselham (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vaste prijs gas
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Behulpzame service
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Overstaphulp
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Charmante service
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Direct overstappen
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online account
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs gas
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in IJsselham

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in IJsselham? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je vandaag nog de aantrekkelijkste maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Steenwijkerland). Een geschikte aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Stolwijk.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Steenwijkerland.