Energie vergelijken IJsselmuiden Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in IJsselmuiden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als E.ON en Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in IJsselmuiden? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in IJsselmuiden.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €241

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in IJsselmuiden? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.556,55
3 jaar Budget Energie €130 €3,61 €1.676,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.796,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je razendsnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers IJsselmuiden”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in IJsselmuiden:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in IJsselmuiden waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Stedin.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in IJsselmuiden? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio IJsselmuiden zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen geven jouw aantrekkelijke welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €283

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In IJsselmuiden zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Deurne.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest betaalbare maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken IJsselmuiden


Vind de goedkoopste energie in IJsselmuiden

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in IJsselmuiden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Snel oversluiten
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Nette service
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Behulpzame service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede medewerkers
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Simpele voorwaarden
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in IJsselmuiden

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in IJsselmuiden? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij razendsnel de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Kampen). Een geschikte aanbieder kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Stompetoren.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Kampen.