Energie vergelijken Jisp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Jisp? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Anode Energie of Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Jisp? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Jisp.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €221

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Jisp? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €150 €12,50 €1.557,50
3 jaar Green Choice €320 €8,89 €1.677,50
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.797,50

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Jisp”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Jisp:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Jisp waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Fenor.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Jisp? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Jisp zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden je interessante welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €149

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen maatschappij regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Jisp zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Dodewaard.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Jisp


Overstappen naar de goedkoopste energie in Jisp

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Jisp (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel oversluiten
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Nette klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Meerdere contracten
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Contract wijzigen
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Sympatieke service
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Jisp

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Jisp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je gelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Wormerland). Een goedkope maatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Swifterbant.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Wormerland.