Energie vergelijken Kaard Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Kaard? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als Energiedirect.nl of Powerpeers. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Kaard? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier zie je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting. Direct meer informatie lezen? Hier lees je praktische info over stroom, gas en licht in Kaard.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €217

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kaard? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.558,15
3 jaar EnergieFlex €130 €3,61 €1.678,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.798,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je gauw en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Kaard”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Kaard:

 1. Energiedirect.nl
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Kaard met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Qurrent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kaard? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In Kaard zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk interessante welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €268

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kaard zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Doorn.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de meest voordelige energieaanbieder voor jouw situatie. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kaard


Zo vind je de goedkoopste energie in Kaard

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Kaard (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online verbruik inzien
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Charmante service
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijk advies
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Simpele voorwaarden
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Overstapservice
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs stroom
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verbruik advies
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
3 jarig contract
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Kaard

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kaard? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je zonder problemen de voordeligste aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Terschelling). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ten Post.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Terschelling.