Energie vergelijken Ten Post Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Ten Post? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroom maatschappijen als Clean Energy en Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Ten Post? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Hier ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Ten Post.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €258

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ten Post? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €220 €18,33 €1.605,85
3 jaar Delta €390 €10,83 €1.725,85
5 jaar Delta €0 €0 €1.845,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van de vergelijker vergelijk je rap en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ten Post”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Ten Post:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Ten Post waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van De Vastelastenbond.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Ten Post? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Ten Post is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas werken met goede welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €261

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ten Post zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Nistelrode.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Ten Post


Ontdek de goedkoopste energie in Ten Post

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Ten Post (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Betalen in termijnen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Meerdere contracten
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel oversluiten
Interessante acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste prijs stroom
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
1 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Goede service
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Direct overstappen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Ten Post

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ten Post? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je snel de meest voordelige gasmaatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Ten Boer). Een passende partij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Eemshaven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Ten Boer.