Energie vergelijken Kamperland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kamperland? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kamperland? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina tref je praktische info over gas, stroom en licht in Kamperland.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €265

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kamperland? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Essent €190 €15,83 €1.558,45
3 jaar Essent €190 €5,28 €1.678,45
5 jaar Essent €0 €0 €1.798,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kamperland”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Kamperland:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Kamperland waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enexis.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kamperland? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Kamperland zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met prachtige welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €290

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kamperland zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Drachten.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Advies: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Kamperland


Zo vind je de goedkoopste energie in Kamperland

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Kamperland (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online verbruik inzien
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Inzicht in je verbruik
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Online account
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede klantenservice
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Meerdere contracten
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Aangename service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Kamperland

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kamperland? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je snel de goedkoopste leverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Noord-Beveland). Een geschikte partij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ter Idzard.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Noord-Beveland.