Energie vergelijken Teroele Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Teroele? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals Clean Energy en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Teroele? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Teroele.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €206

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Teroele? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar NLE €240 €20 €1.606,70
3 jaar NLE €240 €6,67 €1.726,70
5 jaar NLE €0 €0 €1.846,70

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Teroele”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Teroele:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Teroele waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vattenfall.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Teroele? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Teroele is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders werken met daverende welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €217

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Teroele zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Noordwijk.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de meest voordelige aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Teroele


Zo vind je de goedkoopste energie in Teroele

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Teroele (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede medewerkers
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Overstapservice
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Online account
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Goede medewerkers
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede klantenservice
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Teroele

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Teroele? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je in luttele seconden de meest voordelige leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (De Friese Meren). Een passende aanbieder aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Egchel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente De Friese Meren.