Energie vergelijken Kerkdriel Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Kerkdriel? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Engie en Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Kerkdriel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vind je de prijs per jaar en de geldende welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Hier lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Kerkdriel.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €234

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kerkdriel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €200 €16,67 €1.559,25
3 jaar Green Choice €350 €9,72 €1.679,25
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.799,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je rap en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Kerkdriel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Kerkdriel:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Kerkdriel waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energiedirect.nl.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Kerkdriel? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Kerkdriel is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen geven jouw sublieme welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €175

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De aankomende energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Kerkdriel zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Drongelen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Kerkdriel


Ontdek de goedkoopste energie in Kerkdriel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kerkdriel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Diverse prijsafspraken
Interessante acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Overstapservice
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Goede service
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Snel af te sluiten
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Aangename service
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kerkdriel

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kerkdriel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij binnen een paar seconden de meest betaalbare aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Maasdriel). Een interessante organisatie achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Teteringen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Maasdriel.