Energie vergelijken Kessel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Kessel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals bijv. De Vastelastenbond of Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kessel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke organisatie ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Kessel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €263

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kessel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €250 €20,83 €1.559,50
3 jaar Budget Energie €400 €11,11 €1.679,50
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.799,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kessel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Kessel:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Kessel die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Greenchoice.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kessel? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Kessel zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen bieden namelijk reusachtige welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €154

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kessel zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Drouwenerveen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest betaalbare energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Kessel


Stap over naar de goedkoopste energie in Kessel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kessel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
2 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Verbruik advies
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik advies
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Meerdere contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Persoonlijke service
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Kessel

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kessel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je direct de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Peel en Maas). Een interessante gasmaatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Tiel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Peel en Maas.