Energie vergelijken Kinnum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Kinnum? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als Eneco of Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kinnum? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij tref je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Kinnum.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €222

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Kinnum? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.559,80
3 jaar Qurrent €140 €3,89 €1.679,80
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.799,80

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kinnum”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kinnum:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Kinnum met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kinnum? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Kinnum is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen geven namelijk serieuze welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €174

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De toekomstige energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kinnum zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Dussen.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kinnum


Profiteer van de goedkoopste energie in Kinnum

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Kinnum (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Goede medewerkers
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Snel af te sluiten
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
3 jarig contract
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Persoonlijke service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Online account
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Verschillende contracten
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede medewerkers
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Nette klantenservice
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kinnum

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kinnum? Met behulp van onze gas-vergelijker check je direct de meest voordelige aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Terschelling). Een passende gas leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Tilligte.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Terschelling.