Energie vergelijken Klimmen Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Klimmen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. UnitedConsumers of Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Klimmen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Advies nodig? Op onze website vind je handige info over gas, stroom en licht in Klimmen.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €274

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Klimmen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €220 €18,33 €1.560,10
3 jaar Vattenfall €200 €5,56 €1.680,10
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.800,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je snel & vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Klimmen”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Klimmen:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Klimmen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Qurrent.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Klimmen? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Klimmen is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans prachtige welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €276

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Klimmen zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Eastermar.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt meteen de meest voordelige stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Klimmen


Ontdek de goedkoopste energie in Klimmen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Klimmen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Maandelijks bijstellen
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele stroomprijs
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Aangename service
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
1 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Eenvoudig afsluiten
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Direct overstappen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Snel oversluiten
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Klimmen

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Klimmen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je eenvoudig de meest goedkope gasleverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Voerendaal). Een voordelige gasmaatschappij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Tjerkgaast.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Voerendaal.