Energie vergelijken Kloosterzande Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Kloosterzande? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Vandebron en Powerpeers. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kloosterzande? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Kloosterzande.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €208

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn duurder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Kloosterzande? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.560,35
3 jaar Qurrent €250 €6,94 €1.680,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.800,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Kloosterzande”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kloosterzande:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Kloosterzande met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kloosterzande? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Kloosterzande zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met prachtige welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €259

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Kloosterzande zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Echtenerbrug.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de voordeligste leverancier die past bij jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Kloosterzande


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kloosterzande

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kloosterzande (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Sympatieke service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Aangename service
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Snel af te sluiten
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Snel af te sluiten
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
2 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Aangename service
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kloosterzande

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Kloosterzande? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je vandaag nog de voordeligste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Hulst). Een interessante aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Tolkamer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Hulst.