Energie vergelijken Klundert Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Klundert? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Anode Energie en Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Klundert? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder tref je de prijs per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website tref je alle details over stroom, gas en licht in Klundert.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €188

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Klundert? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.560,40
3 jaar Green Choice €260 €7,22 €1.680,40
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.800,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Klundert”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Klundert:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Klundert met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Enexis.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Klundert? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Klundert zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers stunten met hoge welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €275

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Klundert zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Eck en Wiel.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft direct de meest betaalbare maatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Klundert


Stap over naar de goedkoopste energie in Klundert

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Klundert (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Betalen in termijnen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Online account
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online account
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Online account
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele gasprijzen
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Direct overstappen
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Overstaphulp
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Klundert

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Klundert? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je in luttele seconden de aantrekkelijkste leverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Moerdijk). Een goedkope maatschappij gevonden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Tollebeek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Moerdijk.