Energie vergelijken Knegsel Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Knegsel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Eneco en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Knegsel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina tref je alle details over stroom, gas en licht in Knegsel.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €184

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Knegsel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.560,45
3 jaar EnergieFlex €270 €7,50 €1.680,45
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.800,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Knegsel”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Knegsel:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Knegsel waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Knegsel? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Knegsel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk fantastische welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €245

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Knegsel zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Eckelrade.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jou. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Knegsel


Overstappen naar de goedkoopste energie in Knegsel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Knegsel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Online account
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
2 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Aangename service
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Verschillende contracten
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Sympatieke service
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Verschillende contracten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Online verbruik inzien
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Knegsel

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Knegsel? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je direct de voordeligste aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Eersel). Een passende organisatie gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Tonden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Eersel.