Energie vergelijken Krabbendijke Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Krabbendijke? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Anode Energie of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Krabbendijke? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier tref je de prijs per jaar en de geldende korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Krabbendijke.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €228

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Krabbendijke? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.561,85
3 jaar Budget Energie €230 €6,39 €1.681,85
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.801,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van de vergelijker vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Krabbendijke”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Krabbendijke:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Krabbendijke waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Krabbendijke? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Krabbendijke zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders geven namelijk hoge welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €267

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Krabbendijke zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Egchel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de goedkoopste maatschappij voor jouw situatie. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Krabbendijke


Vind de goedkoopste energie in Krabbendijke

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Krabbendijke (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Overstaphulp
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette service
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Persoonlijk advies
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Contract wijzigen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Sympatieke service
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Krabbendijke

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Krabbendijke? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Reimerswaal). Een passende organisatie ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Uithoorn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Reimerswaal.