Energie vergelijken Krimpen aan de Lek Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Krimpen aan de Lek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroomaanbieders zoals Energiedirect.nl of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Krimpen aan de Lek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij tref je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina check je praktische info over stroom, gas en licht in Krimpen aan de Lek.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €262

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Krimpen aan de Lek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.562,05
3 jaar NLE €270 €7,50 €1.682,05
5 jaar NLE €0 €0 €1.802,05

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via deze website vergelijk je razendsnel en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Krimpen aan de Lek”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Krimpen aan de Lek:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Krimpen aan de Lek met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qurrent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Krimpen aan de Lek? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Krimpen aan de Lek is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met enorme welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €284

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Krimpen aan de Lek zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Eibergen.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder voor jou. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Krimpen aan de Lek


Zo vind je de goedkoopste energie in Krimpen aan de Lek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Krimpen aan de Lek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verbruik advies
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Online account
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Snel oversluiten
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Persoonlijke service
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Persoonlijke service
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Krimpen aan de Lek

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Krimpen aan de Lek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij nu de meest betaalbare gasmaatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen uit de regio (Nederlek). Een aantrekkelijke maatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Uitwijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Nederlek.