Energie vergelijken Kronenberg Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Kronenberg? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als Essent of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kronenberg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie check je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op onze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Kronenberg.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €238

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Kronenberg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Termijn Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €200 €16,67 €1.562,25
3 jaar EnergieFlex €310 €8,61 €1.682,25
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.802,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze website vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Kronenberg”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Kronenberg:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Kronenberg waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Vrijopnaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kronenberg? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Kronenberg zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders werken met speciale welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €250

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kronenberg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ekehaar.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kronenberg


Vind de goedkoopste energie in Kronenberg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kronenberg (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette klantenservice
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vriendelijke service
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
1 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Direct overstappen
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Persoonlijk advies
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Behulpzame service
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Direct overstappen
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Kronenberg

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Kronenberg? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij binnen mum van tijd de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Horst aan de Maas). Een geschikte organisatie achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Ulrum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Horst aan de Maas.