Energie vergelijken Ulvenhout Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Ulvenhout? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Ulvenhout? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Ulvenhout.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €244

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Ulvenhout? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.610
3 jaar Delta €260 €7,22 €1.730
5 jaar Delta €0 €0 €1.850

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via onze tool vergelijk je vlot en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ulvenhout”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ulvenhout:

 1. E.ON
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Ulvenhout die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Energieflex.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Ulvenhout? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Ulvenhout zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers geven jouw immense welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €264

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Ulvenhout zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oosterend.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige aanbieder voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Ulvenhout


Profiteer van de goedkoopste energie in Ulvenhout

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Ulvenhout (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijke service
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede service
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Direct overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Nette service
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Flexibele gasprijs
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Ulvenhout

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Ulvenhout? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen no-time de meest betaalbare maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Breda). Een voordelige aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Ezinge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Breda.