Energie vergelijken Kruisland Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Kruisland? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan stroomleveranciers als bijvoorbeeld Energiedirect.nl of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kruisland? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij tref je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Kruisland.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €250

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Kruisland? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.562,40
3 jaar Delta €340 €9,44 €1.682,40
5 jaar Delta €0 €0 €1.802,40

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Kruisland”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kruisland:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Kruisland met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk soort tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kruisland? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Kruisland zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Aanbieders stunten met serieuze welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €206

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aankomende maatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kruisland zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Eldersloo.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kruisland


Stap over naar de goedkoopste energie in Kruisland

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Kruisland (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Overstaphulp
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Charmante service
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstapservice
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online verbruik inzien
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Kruisland

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kruisland? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je binnen mum van tijd de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Steenbergen). Een voordelige aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Urk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Steenbergen.