Energie vergelijken Kwadijk Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Kwadijk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan erkende leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Kwadijk? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina tref je alle details over stroom, gas en licht in Kwadijk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €202

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kwadijk? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.562,65
3 jaar NLE €390 €10,83 €1.682,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.802,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met onze tool vergelijk je razendsnel en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kwadijk”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Kwadijk:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Kwadijk waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Cogas.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kwadijk? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Kwadijk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders geven namelijk sensationele welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €166

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kwadijk zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ellecom.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kwadijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Kwadijk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Kwadijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Direct overstappen
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik aanpassen
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online verbruik inzien
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Aangename service
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vriendelijke service
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Kwadijk

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kwadijk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je razendsnel de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw woning (Zeevang). Een geschikte partij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Vaals.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Zeevang.