Energie vergelijken Lamswaarde Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Lamswaarde? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Vrijopnaam of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Lamswaarde? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier vind je de prijs per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Hier check je alle details over gas, stroom en licht in Lamswaarde.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €275

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lamswaarde? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.563,15
3 jaar Essent €170 €4,72 €1.683,15
5 jaar Essent €0 €0 €1.803,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze tool vergelijk je supersnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lamswaarde”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Lamswaarde:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Lamswaarde waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lamswaarde? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Lamswaarde zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers stunten met interessante welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €281

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lamswaarde zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Emmeloord.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Lamswaarde


Ontdek de goedkoopste energie in Lamswaarde

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Lamswaarde (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Nette klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Goede klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette service
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Overstaphulp
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lamswaarde

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Lamswaarde? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je binnen een paar seconden de meest goedkope gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een interessante organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Vasse.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Hulst.