Energie vergelijken Leunen Start met vergelijken en bespaar wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Leunen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen zoals bijv. Vrijopnaam en Vattenfall. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Leunen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstbonus. Advies nodig? Op deze pagina tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Leunen.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €266

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Leunen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar NLE €120 €10 €1.565,60
3 jaar NLE €340 €9,44 €1.685,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.805,60

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze pagina vergelijk je vlot en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Leunen”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Leunen:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Leunen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder MAIN Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Leunen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Leunen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers stunten met interessante welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €213

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Leunen zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Firdgum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de voordeligste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Leunen


Vind de goedkoopste energie in Leunen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Leunen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
3 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
1 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
1 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verbruik advies
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Aangename service
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede medewerkers
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste prijs gas
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Leunen

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Leunen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je zonder moeite de meest betaalbare leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw woning (Venray). Een goedkope partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Vlijmen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Venray.