Energie vergelijken Lewedorp Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Lewedorp? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers als Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lewedorp? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Lewedorp.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €221

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Lewedorp? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.565,95
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.685,95
5 jaar Delta €0 €0 €1.805,95

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van de vergelijker vergelijk je snel & vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Lewedorp”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Lewedorp:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Lewedorp met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Qurrent.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Lewedorp? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Lewedorp is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders stunten met speciale welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €130

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Lewedorp zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Foudgum.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Lewedorp


Overstappen naar de goedkoopste energie in Lewedorp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Lewedorp (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Verschillende contracten
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Duidelijke voorwaarden
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Betalen in termijnen
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lewedorp

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lewedorp? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je zonder problemen de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Borsele). Een goedkope leverancier gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Volendam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Borsele.