Energie vergelijken Voorst Oude Ijsselstreek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Voorst Oude Ijsselstreek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Engie en Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Voorst Oude Ijsselstreek? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina check je alle details over stroom, gas en licht in Voorst Oude Ijsselstreek.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €278

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Voorst Oude Ijsselstreek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €190 €15,83 €1.613,95
3 jaar Budget Energie €410 €11,39 €1.733,95
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.853,95

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Voorst Oude Ijsselstreek”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Voorst Oude Ijsselstreek:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Voorst Oude Ijsselstreek met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het beste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Voorst Oude Ijsselstreek? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Voorst Oude Ijsselstreek zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren daverende welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €293

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Voorst Oude Ijsselstreek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Oudorp.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Voorst Oude Ijsselstreek


Stap over naar de goedkoopste energie in Voorst Oude Ijsselstreek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Voorst Oude Ijsselstreek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Nette service
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Tussentijds aanpassen
Prominente acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Online account
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Voorst Oude Ijsselstreek

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Voorst Oude Ijsselstreek? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je binnen mum van tijd de goedkoopste maatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Oude IJsselstreek). Een betaalbare maatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ginnum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Oude IJsselstreek.