Energie vergelijken Lieren Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Lieren? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan aanbieders van stroom als Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lieren? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Lieren.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €260

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lieren? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.566,30
3 jaar Qurrent €160 €4,44 €1.686,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.806,30

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze pagina vergelijk je snel & zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lieren”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lieren:

 1. E.ON
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Lieren met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lieren? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Lieren zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk sensationele welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €276

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Lieren zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Froombosch.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet nu de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Lieren


Stap over naar de goedkoopste energie in Lieren

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Lieren (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Goede service
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Betalen in termijnen
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Overstapservice
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Snel oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Sympatieke service
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Lieren

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lieren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij in minder dan een minuut de meest goedkope gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Apeldoorn). Een interessante organisatie ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Voorst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Apeldoorn.