Energie vergelijken Lierop Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Lierop? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lierop? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website tref je handige info over stroom, gas en licht in Lierop.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €208

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lierop? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.566,35
3 jaar Green Choice €170 €4,72 €1.686,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.806,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Lierop”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lierop:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Lierop waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Lierop? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Lierop zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers hebben gewoonlijk aantrekkelijke welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €163

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De toekomstige energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Lierop zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Gaanderen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de meest betaalbare energieaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Lierop


Vind de goedkoopste energie in Lierop

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Lierop (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Nette service
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Online account
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
Verbruik aanpassen
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Snel af te sluiten
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Lierop

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Lierop? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je in luttele seconden de voordeligste gasleverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Someren). Een interessante aanbieder ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Voorthuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Someren.