Energie vergelijken Voorthuizen Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Voorthuizen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Anode Energie of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Voorthuizen? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Voorthuizen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €210

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Voorthuizen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €210 €17,50 €1.614,05
3 jaar Essent €110 €3,06 €1.734,05
5 jaar Essent €0 €0 €1.854,05

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Voorthuizen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Voorthuizen:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Voorthuizen waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Fenor.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Voorthuizen? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Voorthuizen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven jouw sensationele welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €156

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Voorthuizen zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ouwerkerk.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest betaalbare aanbieder die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Voorthuizen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Voorthuizen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Voorthuizen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Snel overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Charmante service
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Online verbruik inzien
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Voorthuizen

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Voorthuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gemakkelijk de meest betaalbare leverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Barneveld). Een passende aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Glimmen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Barneveld.