Energie vergelijken Linden Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Linden? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals Energiedirect.nl of MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Linden? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie vergelijk je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Via deze website lees je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Linden.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €258

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Linden? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €220 €18,33 €1.566,85
3 jaar Oxxio €270 €7,50 €1.686,85
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.806,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze pagina vergelijk je vluchtig en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Linden”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Linden:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Linden met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als De Vastelastenbond.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Linden? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Linden is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers kunnen een aanbod doen met speciale welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €159

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Linden zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Garrelsweer.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Linden


Zo vind je de goedkoopste energie in Linden

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Linden (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Online account
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Nette klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vriendelijke service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Goede service
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Linden

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Linden? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je razendsnel de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Cuijk). Een geschikte organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Vriescheloo.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Cuijk.